翻訳と辞書 |
Heiko Antoniewicz : ウィキペディア英語版 | Heiko Antoniewicz
Heiko Antoniewicz (born 10 November 1965 in Dortmund) is a German chef who uses techniques of molecular gastronomy, including sous-vide. Antoniewicz has cooked for Crown Prince Harald of Norway, Queen Elisabeth II, and Angela Merkel.〔(Heiko Antoniewicz )〕 He lives in Bergkamen. ==Published works==
*''Molecular Basics: Fundamental Principles And Recipes'' Matthaes (2008) ISBN 3-87515-034-1〔(amazon.com )〕 *''Fingerfood'' Stuttgart (2006) ISBN 3-87515-015-5
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Heiko Antoniewicz」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|